FMCG

  • Znakowanie żywności – regulacje prawne
  • Znakowanie żywności – branża mięsna
  • Postępowanie reklamacyjne w przemyśle spożywczym
  • Reklama spożywcza – wybrane zagadnienia prawne i podatkowe z zakresu marketingu i promocji
  • Urzędowa kontrola żywności w branży spożywczej
  • Zarządzanie półką i stoiskiem
  • Pricing i zarządzanie ceną produktu
  • Rozliczanie wsparcia sprzedaży w FMCG. Zarządzanie budżetem marketingowym.
  • Sposoby optymalizacji zatrudnienia personelu w branży FMCG
  • Jak uniknąć typowych błędów w umowach handlowych w branży FMCG

 

  Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani wybranymi propozycjami szkoleń, szczegółowym programem i informacjami o trenerze, prosimy o kontakt. Formularz kontaktowy

copyright 2015 - wszelkie prawa zastrzeżone | realizacja: Madnet.pl